Om Treform

Nyheter & Aktuellt

Hej Vibeke hur är läget i Norge?

Mar 7, 2022

Är du intresserad av våra hållbara och återvinningsbara
förpackningar?Lämna gärna en offertförfrågan
i vår webshop så

Behöver du hjälp?
Tveka inte att ta

– Tack allt går bra! Treform Packaging AS Norge har vind i seglen och har verkligen fått bra gensvar på den norska marknaden.

– Många nya affärer har gjorts och nya intressanta stora projekt inom livsmedel, servering och industri kommer presenteras under våren. En av våra styrkor är att vi har ett väldigt brett sortiment av material. Vi kan erbjuda material som har en av marknadens lägsta CO2 men även material som är 100% återvunnit såväl som fullt återvinningsbart material.

– Dessutom är det full fart på Cirkular Packaging Cluster som är ett tvärvetenskapligt forum. Det är unikt med tanke på att det är både myndigheter, producenter och aktörer från olika typer av branscher som arbetar tillsammans. Vårt mål är inget mindre än att skapa världens mest effektiva och cirkulära värdekedja för emballage. Det är väldigt givande!

– Efter en tid med restriktioner får vi nu äntligen möjligheten att arbeta nära våra kunder och partners igen och därför är det många möten planerade. Jag ser med tillförsikt framemot en spännande vår!