Om Treform

Nyheter & Aktuellt

Möt Vibeke Söderström – vår säljare med fokus på Norge

Dec 7, 2020

Är du intresserad av våra hållbara och återvinningsbara
förpackningar?Lämna gärna en offertförfrågan
i vår webshop så

Behöver du hjälp?
Tveka inte att ta

Det händer mycket på Treform Packaging AB. Företagsförvärv, nytt höglager i Landskrona, nya marknader och nya säljare.

Den andre november i år fick VD Thomas Olsson inte bara en utan två nya kollegor i säljteamet. Förutom PacPortalens Stefan Meltzer även norska Vibeke Söderström med fokus på Norge och de norska kunderna.

Det var under en presentation för den norska marknaden som VD Thomas Olsson för fem år sedan träffade Vibeke Söderström första gången. Presentationen handlade bland annat om de valmöjligheter Treform ger avseende material och då i synnerhet Scanfill och Scanfill Bio. Presentationen, de spännande materialen och de efterföljande diskussionerna väckte Vibekes nyfikenhet och intresse. Det blev startskottet för en rad projektsamarbeten under åren som följde. Samarbeten som nu lett hela vägen till en anställning på Treform Packaging för Vibeke.

– Sommarens förvärv av JiHå Plast, med många kunder i Norge, satte ny fart på mina funderingar att ha en säljare i teamet med fokus på den norska marknaden, berättar Thomas Olsson, VD på Treform Packaging AB. Därifrån var steget att slänga ut frågan till Vibeke inte långt, då vårt samarbete under de senaste åren fungerat väldigt bra, fortsätter han.

Vibeke, strategiskt bosatt i norska Østlandet, i närheten av många av kunderna, var inte sen att fånga möjligheten att få arbeta med och för Treform.

– Treform är helt ärligt en drömarbetsgivare för mig, säger en entusiastisk Vibeke. Att få jobba för ett företag som Treform med högt i tak och fokus på hög kvalitet, god service och som värdesätter långsiktiga, hållbara kundrelationer känns helt fantastiskt, fortsätter hon.

Förutom Norge och den norska marknaden kommer Vibeke även att ha fokus på de norra delarna av Sverige. Någon hon inte verkar ha något emot, snarare tvärtom. Med femton år av sitt tidigare arbetsliv i Sverige känner hon sig nästan lika hemma här som i Norge, och ser fram emot att se nya platser och träffa nya människor. Men, än så länge blir det digitala möten.

– Under mina första veckor på jobbet har jag fått sköta kundkontakterna via digitala plattformar, vilket i och för sig har fungerat fint, även om jag verkligen längtar till jag kan få träffa våra kunder och mina nya kollegor på riktigt, avslutar hon.

Ja, det ser vi alla verkligen fram emot. Varmt välkommen säger vi till Vibeke!