Scanpack 2022 var en riktig succé – räkna med att vi är tillbaka på mässan 2024

Oct 20, 2022

Under Scanpack 2022 bestämde vi oss för att visa för våra kunder att det går att räkna på vilken klimatpåverkan som en produkt har. Det blev en succé. Ni var många som besökte vår monter, visade ett stort intresse för att se vilken CO2-påverkan som just er förpackning har och undersökte hur mycket ni skulle kunna minska klimatavtrycket genom att byta från ett material till ett annat.
Vad händer om ett Virgin material byts till ett material som delvis består av återvunnet material?

Genom att göra ett medvetet och materialsmart val går det att optimera sitt koldioxidavtryck, utan att kompromissa med så avgörande saker som kvalitet och funktion.

Vår samarbetspartner och materialleverantör Scanfill AB har tillsammans med Polykemi Group genomfört en vetenskapligstudie som visar vilken klimatpåverkan deras produkter har när de lämnar produktionsanläggningen i Ystad. Arbetet har tagit närmare 18 månader och stöttar dig som kund i valet av material och vår ambition slutar inte där. Vi jobbar kontinuerligt med flera projekt för att det ska bli enklare för dig som kund att välja rätt förpackning till din produkt.

Ett stort tack till er alla som besökte oss under Scanpack, för alla spännande frågor och diskussioner. Är det något mer du undrar om? Hör av dig! Vi berättar gärna mer om vår materialsmarta satsning för att ta fram rätt förpackning till rätt produkt.

Välkommen till TreForm!


Det är alltid lika trevligt när ni besöker oss, men vi förstår att alla inte har möjlighet att göra det. Därför har vi gjort en film som tar med dig på ett virtuellt besök på vår produktionsanläggning i Landskrona. Under tre minuter får du möjlighet att se vår produktion och följa resan från råvara till färdig förpackning.

Se filmen du med!