Treform växer och bygger ut

Nov 24, 2020

Treform packaging AB i Landskrona växer så det knakar.

För att kunna möta den allt större efterfrågan på förpackningslösningar inleddes för något år sedan ett bygge av ett nytt höglager i direkt anslutning till nuvarande lokaler. Lagret med en takhöjd på 16 meter och en kapacitet på 3 500 pallplatser är nu färdigbyggt och invigt och redo att börja användas.

Med undantag för det märkliga 2020 har de senaste åren varit mycket goda för Treform packaging AB i Landskrona med en fyrdubbling av omsättningen mellan 2013 och 2019. Den goda tillväxten förväntas dessutom fortsätta, bland annat på grund av de två senaste företagsförvärven, PacPortalen och JiHå Plast. För att kunna möta den ökade efterfrågan och ha en tillräckligt stor buffert i lager till sina avtalskunder beslutade Treforms ledning redan under senare delen av 2019 att bygga ett nytt, modernt och rymligt lager.

– Inledningsvis skissade vi på en tältlösning, men efter en kort tids funderingar stod det klart att ett rejält och modernt höglager i anslutning till existerande lokaler skulle bli det bästa och mest långsiktiga alternativet, berättar Thomas Olsson, VD på Treform.

Det nya lagret, med 16 meter i takhöjd och plats för 3500 pallplatser kommer uteslutande att användas till färdiglager. I det gamla lagret görs plats för allt råmaterial, emballage och en del av verktygen från JiHå Plast.

Till invigningen, som hölls i mitten av november under lugnare former på grund av rådande läge och gällande restriktioner, var representanter från företaget, ägarna och byggfirman på plats.

Inbjudan till pressträff

Fredagen den 27 november kl. 10.00 bjuder Treforms ledning in till en kortare pressträff och visning av det nya höglagret i sina lokaler i Landskrona.

Datum: 2020.11.27
Tid: 10.00
Plats: Treform Packaging AB, Axeltoftavägen 170, Landskrona.

För mer information: Thomas Olsson, VD Treform Packaging AB, [email protected], 073-530 58 99