Välkommen Linda Nilsson, ny säljare på Treform!

Oct 18, 2023

När Linda Nilsson blev tipsad om tjänsten som säljare på Treform så kände hon direkt att hon ville söka. Med ett förflutet inom förpackningsbranschen kände hon väl till företaget. ”Jag var ju bekant Treform sedan tidigare och har alltid gillat deras verksamhet”, berättar Linda, ”så därför var det ett enkelt beslut att söka tjänsten. Och det gick ju vägen”.

I sin roll som säljare kommer Linda ha fokus på den svenska marknaden, från söder till norr, med siktet inställt på både befintliga kunder och uppsökande av nya. ”Det ska bli spännande att få komma igång och jag ser fram emot att få lära känna och arbeta med våra kunder. Och jag är naturligtvis spänd på att få möta mina nya kollegor och de leverantörer vi har samarbeten med.”

Privat har Linda ett stort hundintresse och är ofta ute med hunden i skog och mark runt Helsingborg, där hon bor. Eftersom hon bor i Helsingborg är det inte långt till arbetet. ”Att ta sig till Landskrona går jättesmidigt”, säger hon. ”Och det är positivt, såklart.”

Linda påbörjar sin tjänst den 6 november. Kommer du till Elmia-mässan så kan du träffa henne i vår monter den 15 november.

Vi önskar Linda varmt välkommen till oss!